8 greseli ale femeilor in relatiile cu barbatii

Greselile femeilor in relati
Multe dintre noi avem unele momente cind nu ne „merge” in nici un fel la barbati sau de noi se leaga doar barbati care sunt complet necompatibili cu dorintele noastre. Daca aceste perioade se indelungesc, ar fi bine ca sa te adresezi unui psiholog, deoarece risti ca inca multa vreme sa nu iti gasesti perechea potrivita.

Conform psihologilor, in prezent femeile savirsesc aceleasi greseli in relatiile cu barbatii, care le savirseau chiar si femeile din antichitate. Aceasta bataie de cap aproape ca nu au suferit nici o schimbare in timp.

Totusi, pentru a rezolva si solutiona o problema, mai intii de toate trebuie sa stim cauza aparitiei acesteia. In continuare iti prezentam o lista de 8 mari greseli comune femeilor, care le face aceasta in relatiile cu sexul puternic, dar si solutiile succinte ale acestora.

Greseala numarul 1

O mare greseala este ca noi femeile acordam mare atentie statutului social al barbatului. Si cind ne indragostim, noi cu adevarat ne indragostim in perspectivele acestuia, iar cu trecerea timpului ajungem sa ne dezamagim in aceasta. Uneori barbatii accepta stabilitatea pe care o au, in loc sa riste pentru un post mai mare. Si anume aceasta noi citeodata nu putem intelege in el. Un sfat pentru tine este de a invata sa ai o parere mai obiectiva la inceputul relatiilor fata de barbati si noteaza-i cu cap, nu cu emotiile care te complisesc in acel moment.

Greseala numarul 2

Femeile au o tactica subtila de a primi ceea ce doresc de la barbatii lor, prefacindu-se fetite mici si dragalase. Este desigur o greseala sa fii mai mereu serioasa in relatie, dar si rolul unei fetite mici si capricioase il v-a scoate mai devreme sau mai tirziu din sarite pe partenerul tau.

Greseala numarul 3

Instincul matern puternic inradacinat in subconstientul tau, te face sa te comporti cu barbatul tau ca un copil. Aceasta poate ruina relatia in doi timpi si trei miscari. Chiar daca barbatilor le place sa primeasca de la o femeie in multe momente gingasie si alinari, totusi memoreaza ca acesta nu suporta sa fie reeducat si cu atit mai mult sa isi schimbe conceptiile de viata doar ca asa doresti tu. Accepta-l asa cum este.

Greseala numarul 4

Femeia are in singe sentimentul de jertfire de sine si devotament. Chiar daca punerea intereselor lui mai presus decit ale tale poate mentine o relatie pe o durata lunga de timp, tine minte ca nici unui barbat nu-i trebuie o femeie care sa se umileasca pe sine si acceptind aceasta. Treptat interesul lui fata de tine poate scadea. Pune citeodata interesele tale mai presus decit ale lui si fa-l sa accepte aceasta, insa vezi nu exagera.

Greseala numarul 5

De multe ori femeile isi ascund calitatile sale forte pentru a-i crea impresia barbatului ca sunt mai fragile si mai inferioare putin ca barbatul. Aceasta in mare parte izvoraste din dorinta subconstientului fiecarei femei de a fi dominate de barbat. De multe ori aceasta strategie este de succes, insa tine minte ca barbatilor le intriga mai mult femeile destepte care se respecta pe sine si isi etaleaza calitatile sale cu succes.

Greseala numarul 6

Vorbind de dominare, femeile accepta voluntar sa fie dominate de barbat. Pentru a mentine o relatie trebuie sa ai grija ca sa fie un balans intre deciziile lui si ale tale. Nici unui barbat nu ii va placea pe termen lung o femeie care se supune umila oricarei vorbe a barbatului. Nu te teme niciodata sa iti expui parerea ta, chiar daca pina la urma vei fi convinsa sa faci cum zice partenerul tau.

Greseala numarul 7

Femeile de multe ori cred ca barbatii ii inteleg mereu si is constienti de gindurile si nevoile femeilor. Noi putem astepta chiar luni de zile ca barbatul singur sa isi dea seama unde a gresit, nezicindu-i nici un cuvint. O mare greseala este cind barbatii observ ca esti suparata si incearca sa afle de ce, iar tu refuzi sa-i zici, lasindu-l sa ghiceasca unde a gresit. Tine minte ca gindirea masculina este diferita de cea feminina, si daca doresti ca el sa inteleaga ceva, atunci explica-i si zii ce te-a nemultumit, neasteptind mereu ca el sa isi dea seama.

Greseala numarul 8

Sunt momente cind barbatii au niste reactii adverse total neprevazute si replici care ne supara. Noi putem sa ne suparam pe unele actiuni sau cuvinte ale barbatului, iar acestuia sa i se para perfect normal si moral cu a raspuns. Totusi trebuie sa i-ai in calcul si faptul ca femeia si barbatul sunt doi oameni care is diferiti nu doar fizic, dar si intelectual, si inteleg anume in maniera lor de a fi.

In final iti pot sugera ca pentru a-ti rezolva problemele tale cu barbatii, nu cauta mereu nod in papura si ai acuza pe barbati de diferite chestii, cauta mai intii cauza in tine, mediteaza si gindeste-te bine la ce faci corect si gresit, inlatura greselile mentionate mai sus si tine cont de solutiile mentionate.
Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate *

*