4 reguli Feng-Shui pentru anul sarpelui 2013

feng-shui
Cu toti am auzit cel putin odata de feng-shui. Cei care stiu ce este aceasta ajung mai devreme sau mai tirziu sa implimenteze citeva principii, ajungind sa aiba o viata mai prospera si mai fericita.

Feng-shui reprezinta o totalitate de principii de geomantie, bazata pe teoria celor 5 elemente (apa, metal, pamint, foc si lemn) si principiile yin si yang, prin care scopul principal este aducerea armoniei locurilor oamenilor in care ei traiesc si activeaza.

Astfel, zodiacul chinez feng-shui pentru a ne imbunatati viata de cuplu, relatiile familiale si cu prietenii, a ne propulsa in cariera si multe altele, ne da urmatoarele sfaturi pentru anul 2013:

1. Arunca tot ceea ce este vechi, nefolositor si lucrurile de care nu te folosesti mai mult de un an.

Specialistii in organizarea timpului ne sfatuiesc sa aruncam ceea ce am folosit si nu mai avem nevoie, facind loc lucrurilor noi. Feng-shui insa vine cu o alta explicatie, si anume facind spatiul din jurul nostru mai liber, automat se creaza un vaacum si se emana o energie de a da, aceasta avind capacitatea de a incarca atmosfera camerei cu energie pozitiva care aduce bunastare materiala.

2. Cum sa te pazesti de energii negative

Atirna in fata usii de la intrare o oglinda octagonala sau una rotunda. Acestea au capacitatea de a reflecta energiile negative care sunt indreptate spre casa ta inapoi catre la sursa lor.

Ar trebuie sa iti protejezi si ferestrele. Pune linga ferestre jaluzele, vitralii sau obloane. Deasemenea metoda oglinzii folosita la usa ajuta la fel de mult.

3. Cum sa atragi bogatia in casa

Bunastarea materiala a fost mereu promovata de usa care are directie spre sud-est. Succes mai mult intotdeauna a adus usa fabricata dintr-un lemn gros. Usa decoreaz-o cu alte elemente decorative ce simbolizeaza lemnul, dar in nici un caz nu folosi panouri de sticla.

4. Cum sa capati libertatea de alegere in viata cu ajutorul holului

De traiesti intr-o casa mare sau intr-un apartament cu o odaie, holul tau mereu trebuie sa creeze sentimentul de libertate. Pastreaza-l curat si mereu luminat. Muta locul lucrurilor care nu sunt folositoare si stau in hol, lasind doar hainele si incaltamintea care este folosita in dependenta de sezonul dat. Iar pentru a crea impresia ca holul este mai mare, pune o oglinda in partea de la intrare.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi ale specialistilor feng-shui pentru anul 2013. Totusi ia in consideratie faptul ca pentru a-ti imbunatati viata, feng-shui trebuie sa faca parte din viata ta de zi cu zi, an de an, nu doar in anul care vine.

 
Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate *

*